Om webshopen

HAQIHANAS SELAR & KOPPEL

Import och försäljning av Haqihanas produkter i Sverige! Detta är selen som uppfyller alla önskemål man kan ha på en sele.De är ergonomiska och har perfekt passform till de allra flesta raser. De är inställbara på fem ställen för att skapa komfort och rörelsefrihet. Hunden behöver inte lyfta på några ben för att komma i den. Inga skavande sömmar, alla spännen är glidfria och metalldetaljerna släpper inte nickel.  Det finns fem olika färger som standard, men ytterligare färger finns och den som inte gillar någon av färgerna i menyerna får gärna kontakta oss. Vi tar också emot specialbeställningar på extrra små storlekar, extra långa selar och dubbelselar som tex passar vinthundar.


Haqihana lämnar 5 års garanti på spännen och andra detaljer.


När selen blir smutsig så kör man den bara i tvättmaskin så blir den som ny igen.

Men stoppa den förslagsvis i en tvättpåse innan för att skydda trumman.


BOK: HOLISTISK VETERINÄRMEDICIN - alternativa och komplementära metoder

av norska  veterinären Are Thoresen. Svensk utgåva.

Boken har länge funnits översatt till många språk, engelska, italienska, tyska m.fl. Men jag började läsa den på originalspråket norska för länge sedan och tänkte då att den även borde finnas på svenska. Så då översatte jag den från den senaste norska utgåvan och nu kan den alltså även läsas på svenska.


MATBARER - HUND & KATT (kommer snart)

Matbarerna kom till av en händelse då jag funderade på hur jag skulle kunna få upp min egen hunds keramikskålar i lagom höjd över backen. Jag vet, det finns en mängd olika matställningar på marknaden, men de jag sett hittills har varit för metallskålar. Och eftersom jag helst vill använda keramikskålar till mina hundar, så byggde jag en egen ställning till dessa.


Konceptet har sedan utvecklats vidare och anpassats storleksmässigt för olika storlek på hundar. Det finns även matbarer för katter. Dessa passar förstås lika bra till de minsta hundraserna, eller varför inte till illrar och andra mindre djur.


Gravering

Tanken med matbarerna är att de ska kunna utformas så att de blir personliga. Därför kan man välja till egen gravyr, t.ex. hundens/kattens namn, en tass eller en helt egen text. Du kan också välja färg på text, ställning och skålar.


Så kontakta mig gärna om du har specifika önskemål utöver de som redan finns i webbshopen!


BETALNINGSRUTINER

Du kan betala med kort, via PayPal, alternativt förskottsbetalning via BG eller Swish.